کلیپ بلاگ

آموزش پخت و تزیین کیک نرم ژاپنی


در این کلیپ میتونید طرز پخت و تزیین کیک نرم ژاپنی رو ببینید این کیک بافت فوق العاده نرم و سبکی داره بعلاوه برای دوست داران قهوه یک کیک ایده آل میتونه باشه

مواد لازم برای تهیه کیک نرم ژاپنی:

زرده تخم مرغ 4/66 گرم

شکر40 گرم

شیر46 گرم

روغن 40 گرم

عصاره وانیل دو قطره

آرد کیک 80 گرم

قهوه فوری 1 پیمانه

سفیده تخم مرغ 4/130 گرم

شکر50g

آب لیمو 1 قاشق چای خوری

پخت در قر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتیگراد با یک ظرف آب برای 80 تا 85 دقیقه.

تایید شده : 0 نظر / در حال بررسی : 0 نظر / مجموع : 0 نظر