در این کلیپ میتونید طرز پخت و تزیین کیک نرم ژاپنی رو ببینید این کیک بافت فوق العاده نرم و سبکی داره بعلاوه برای دوست داران قهوه یک کیک ایده آل میتونه باشه
مواد لازم برای تهیه کیک نرم ژاپنی:
زرده تخم مرغ 4/66 گرم
شکر40 گرم
شیر46 گرم
روغن 40 گرم
عصاره وانیل دو قطره
آرد کیک 80 گرم
قهوه فوری 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 4/130 گرم
شکر50g
آب لیمو 1 قاشق چای خوری
پخت در قر از پیش گرم شده در دمای 160 درجه سانتیگراد با یک ظرف آب برای 80 تا 85 دقیقه.